Solcells Besiktning

Vår omfattande besiktningstjänst är avsedd för både nuvarande och framtida solcellsanvändare. Genom en noggrann besiktning säkerställer vi inte bara säkerheten hos dina solceller, utan också att alla garantier upprätthålls och att din valda installatör har följt avtalet till punkt och pricka. Med vårt professionella besiktningsteam kan du vara trygg i vetskapen om att din solcellsanläggning fungerar optimalt och ger dig maximal nytta. Kontakta oss för en besiktning redan idag!

Klicka Här För Att Göra Din Beställning, endast 5500kr ink moms!

Vilka är anledningarna till att en besiktning är nödvändig?

Vikten av en solcellsanläggningsbesiktning forskning utförd av RISE på uppdrag av Energimyndigheten avslöjar att otaliga solcellsanläggningar idag lider av felaktig installation. Många av dessa avvikelser kan vara direkt riskfyllda, medan andra är värdefulla att ha kännedom om som ägare. För den som saknar expertkunskap är det utmanande att skilja på rätt och fel, samt att veta var och vad som bör inspekteras. Här kommer en besiktning från en oberoende tredje part till stor nytta. Med ett detaljerat besiktningsprotokoll kan du snabbt åtgärda eventuella problem och säkerställa oavbruten produktion.
Kontakt oss idag för att boka din besiktning och optimera din solcellsenergi på bästa sätt!

Efter din beställning - vad händer sedan? | Bekräftelse och bokning

När du genomför din beställning kommer du genast att motta en bekräftelse via den angivna e-postadressen. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart vi är tillgängliga för att samordna en lämplig datum.
Under detta samtal har du möjlighet att ställa alla dina frågor om vår tjänst. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet och vi ser fram emot att erbjuda dig den optimala upplevelsen.

Genomförande av Besiktning: Steg för Steg Processen

Vid besiktningens början ber vi dig att visa var samtliga delar av anläggningen finns, från elmätaren till solcellerna på taket. Med denna översikt inleder vi besiktningen.
Besiktningsmannen går sedan igenom anläggningen, granskar både AC- och DC-sidorna, den mekaniska infästningen samt all dokumentation. När besiktningen är slutförd går ni tillsammans igenom de anteckningar som gjorts under besiktningen. Efter denna genomgång avslutas den platsbaserade besiktningen. Er trygghet och anläggningens optimala funktion är vårt mål, och vi ser fram emot att erbjuda en noggrann och förtroendeingivande besiktningsupplevelse

Efter Besöket - Vad händer sen?

När vårt besök på platsen är klart, skriver vi ner allt i protokollet.
Vi går igenom kommentarerna, beskrivningarna, bilderna och referenserna noggrant. När denna noggranna koll är klar, skickar vi er vår slutgiltiga bedömning.

Vi finns här för er även efter besöket, redo att svara på era frågor och hjälpa till om det behövs. Både du och din leverantör kan enkelt nå oss via telefon eller mejl på info@eminentel.se om ni har några funderingar om bedömningen.

Det är viktigt för oss att ni känner er lugna och nöjda. Vi är redo att vara er pålitliga partner även när besöket är över.

Klicka Här För Att Göra Din Beställning!